search points attachment profile arrow left arrow right star heart verified symbols equation arrow-down question mark check menu accountancyadministrationagriculturalalgebraallarabicartart_musicbelarusbelarus_altbiologybusinesscatalachemistrychineseeconomicsegzamenglishentrepreneurshipenvironmentethicseuskarafirst_aidfrenchgalegogeographygeologygeometrygermangrammarhealthhistoryindia_langindonesian_langinformaticsitalianjapanesekazachkazach_altkoreanlanguagelatinlawlife_scienceliteraturelogicmathematicsmusicnigerian_langother_languagesotherspedagogicsphilosophyphysical_educationphysicspoliticspsychologyreligionrpa_langrussianrussian_altsciencesecurityskillssocial_sciencesociologyspanishstatisticstechnologytourismtrafficukrainianukrainian_altukrainian_literaturewos_civilisation accountancyadministrationagriculturalalgebraall_1arabicartart_music_2belarusbelarus_altbiologybusiness_2catalachemistry_1chineseeconomicsexam_3englishentrepreneurshipenvironment_2ethicseuskarasecurity_1frenchgalegogeography_4geology_4geometrygermangrammarhealthhistoryindia-langindonesian-langinformaticsitalianjapanesekazachAsset 230koreanlanguagelatinlawlife-scienceliteraturelogic_2mathematicsmusicnigerian-langotherlanguagesother_1pedagogicsphilosophyphysical_educationphysicspoliticspsychologyreligion_1rpa-langrussianrussian_altsciencesecurity_3_mskills_1allsocial_science_5_msociologyspanishstatisticstechnologytourismtrafficukrainianukrainian_altukrainian_literaturewos_civilisation

Ответ

Автор - biloys2003

Одне з найзагадковіших людських почуттів – це кохання. Про нього написано мільйони пісень, поезій, романів, його досліджували письменники, поети, художники, навіть вчені! Існує навіть думка, що кохання це буває, що це лише фізіологічні процеси в нашій голові і не більше. Дехто визначає термін, за який кохання згасає, психологи виділяють стадії кохання та етапи… Неймовірне почуття! Напевне, жодне не викликає стільки суперечностей, скільки кохання.


На мою думку, справжнє кохання існує, але це не те почуття, яке спалахує вогнем, як пишуть в книгах і поезіях. Справжнє кохання може виникнути лише до людини, яку знаєш до глибини душі, з якою розділяєш сумні та веселі миті. Все інше – симпатія, закоханість, шалений порив.. А кохання – воно приходить поступово. В наш час люди часто просто кидають на вітер слова «Я кохаю тебе!», а тоді через деякий час роблять це знову, але вже іншій людині. Мені важко уявити, як можна сказати ці священні слова одній людині, радіти з цією людиною, ділити щастя і біль, а тоді ті ж слова сказати іншій людині, перекресливши все те, що було до цього.  Говорити про кохання треба лише тоді, коли в цьому є впевненість, після тривалого перебування разом, після того, коли стосунки пройшли випробування розлукою, часом, відстанню, різними умовностями життя.

Справжнє кохання може бути лише один раз в житті. Це моя думка. Можливо, з плином життя я буду інакше дивитися на деякі речі, але для мене кохання – це настільки глибоке та складне почуття, що я не можу повірити в те, що воно може бути кілька разів, навіть двічі. Звичайно, люди можуть кілька разів одружуватися, кілька разів зустрічатися з іншими людьми, але кохання можуть відчути або до однією з усіх цих людей, або ж до жодної.

Кохання не визначається спільними інтересами, зацікавленостями чи якоюсь спорідненістю душ. Воно не визначається жодною з умов. Воно, скоріш за все, поєднує в собі якусь легкість спілкування та впевненість. Воно чимось схоже на справжню дружбу. З другом можеш говорити про що завгодно, ділитися з ним найсокровеннішими таємницями. Таким, я гадаю, і є кохання. Коли коханій людині можеш розрити себе так, як другові, адже коли люди кохають одне одного по-справжньому, рано чи пізно вони зважуються на важливий крок – створення сім’ї.

А такі люди мають вважати одне одного найближчою людиною, довіряти одне одному і не боятися відкрити себе. Бо справжні стосунки можна збудувати лише на чесності.

Кохання не може загаснути. Люди, котрі кохають одне одного, завжди намагатимуться підтримувати вогонь своїх стосунків, робити добро одне для одного, вірити одне в одного і ніколи не залишати одне одного в біді. Інакше – це не справжнє кохання.

Отже, на мою думку, кохання – це дуже складне почуття, яке часто плутають  з іншими, нехтують ним чи не хочуть визнавати його. Кохання породжує стосунки, а над стосунками треба працювати: вміти поставити чиїсь інтереси вище, йти на поступки час від часу, вміти слухати, розуміти… Без цих речей загинуть будь-які стосунки. Не дарма кажуть, стався до людини так, як хочеш, щоб ставилися до тебе. Ніколи не треба забувати ці слова.

Взяв з сайту що не можна скопіювати хоч поредагуй бан не кидай

Ответы и объяснения

По всем вопросам пишите на - [email protected]
Сайт znanija.net не имеет отношения к другим сайтам и не является официальным сайтом компании.