search points attachment profile arrow left arrow right star heart verified symbols equation arrow-down question mark check menu accountancyadministrationagriculturalalgebraallarabicartart_musicbelarusbelarus_altbiologybusinesscatalachemistrychineseeconomicsegzamenglishentrepreneurshipenvironmentethicseuskarafirst_aidfrenchgalegogeographygeologygeometrygermangrammarhealthhistoryindia_langindonesian_langinformaticsitalianjapanesekazachkazach_altkoreanlanguagelatinlawlife_scienceliteraturelogicmathematicsmusicnigerian_langother_languagesotherspedagogicsphilosophyphysical_educationphysicspoliticspsychologyreligionrpa_langrussianrussian_altsciencesecurityskillssocial_sciencesociologyspanishstatisticstechnologytourismtrafficukrainianukrainian_altukrainian_literaturewos_civilisation accountancyadministrationagriculturalalgebraall_1arabicartart_music_2belarusbelarus_altbiologybusiness_2catalachemistry_1chineseeconomicsexam_3englishentrepreneurshipenvironment_2ethicseuskarasecurity_1frenchgalegogeography_4geology_4geometrygermangrammarhealthhistoryindia-langindonesian-langinformaticsitalianjapanesekazachAsset 230koreanlanguagelatinlawlife-scienceliteraturelogic_2mathematicsmusicnigerian-langotherlanguagesother_1pedagogicsphilosophyphysical_educationphysicspoliticspsychologyreligion_1rpa-langrussianrussian_altsciencesecurity_3_mskills_1allsocial_science_5_msociologyspanishstatisticstechnologytourismtrafficukrainianukrainian_altukrainian_literaturewos_civilisation
Автор - angelinka896134

Поможіть будь ласка скласти твір на тему: ,, Моя думка про газету". Дуже дякую!!!)

Ответ

Автор - blessedyoll
Газети завжди були важливим інформаційним джерелом для людей. Їх основна мета – інформувати нас про хід подій, хоча це залежить від виду газети. Деякі газети просто для розваги. Історія газети відноситься до … Газети були особливо цінні під час воєн, коли людям хотілося дізнатися як їх сини, чоловіки і інші родичі. Вони могли завжди прочитати в місцевих газетах про поточні події на полі битви і про тих, хто героїчно загинув там. Якщо імені їхнього родича там не було, тоді вони заспокоювалися. Сьогоднішні газети дуже змінилися. По-перше, вони зрідка чорно-білі, якими були раніше. Сучасні газети яскраві, що привертають увагу і барвисті. По-друге, зміст не тільки про політику. Звичайно ж, у сучасних виданнях все ще є багато політичних новин, але вони змішані з деяким іншим розважальним змістом, таким як розклад в найближчих кінотеатрах і театрах, кілька веселих кросвордів, анекдоти та багато реклами. Є різні види газет. Залежно від інтересів, Ви можете вибирати, про що читати. Наприклад, є газети тільки зі спортивними новинами та нотатками, є інші тільки з інформацією про мистецтво і культуру, є ті, які про фінансові та економічні новини у світі і багато інших видів. Газети також можуть служити для освіти, особливо якщо Ви вивчаєте іноземну мову.

У такому випадку, існує широкий вибір газет англійською, французькою, іспанською та іншими мовами. Однією з найважливіших проблем у світі газет є спад необхідності в них. Люди стали читати більше онлайн, і тому немає більше потреби в паперових новинах. На щастя, все ще є багато людей, які хочуть відчувати справжню газету в руках і читати її щодня.

Ответы и объяснения

По всем вопросам пишите на - [email protected]
Сайт znanija.net не имеет отношения к другим сайтам и не является официальным сайтом компании.