search points attachment profile arrow left arrow right star heart verified symbols equation arrow-down question mark check menu accountancyadministrationagriculturalalgebraallarabicartart_musicbelarusbelarus_altbiologybusinesscatalachemistrychineseeconomicsegzamenglishentrepreneurshipenvironmentethicseuskarafirst_aidfrenchgalegogeographygeologygeometrygermangrammarhealthhistoryindia_langindonesian_langinformaticsitalianjapanesekazachkazach_altkoreanlanguagelatinlawlife_scienceliteraturelogicmathematicsmusicnigerian_langother_languagesotherspedagogicsphilosophyphysical_educationphysicspoliticspsychologyreligionrpa_langrussianrussian_altsciencesecurityskillssocial_sciencesociologyspanishstatisticstechnologytourismtrafficukrainianukrainian_altukrainian_literaturewos_civilisation accountancyadministrationagriculturalalgebraall_1arabicartart_music_2belarusbelarus_altbiologybusiness_2catalachemistry_1chineseeconomicsexam_3englishentrepreneurshipenvironment_2ethicseuskarasecurity_1frenchgalegogeography_4geology_4geometrygermangrammarhealthhistoryindia-langindonesian-langinformaticsitalianjapanesekazachAsset 230koreanlanguagelatinlawlife-scienceliteraturelogic_2mathematicsmusicnigerian-langotherlanguagesother_1pedagogicsphilosophyphysical_educationphysicspoliticspsychologyreligion_1rpa-langrussianrussian_altsciencesecurity_3_mskills_1allsocial_science_5_msociologyspanishstatisticstechnologytourismtrafficukrainianukrainian_altukrainian_literaturewos_civilisation

Ответ

Ответ дан
AngelUliana

Ответ:

Що може приїжджим в Японію не сподобатися:

навіть ідеально вивчивши мову, звичаї, звички, іноземець все одно назавжди залишиться для місцевого населення чужаком, хоча ставитися до нього будуть добре;

житлові будинки країни Висхідного Сонця не передбачають центрального опалення, взимку доводиться зігріватися своїми силами;

на всі товари які купуються, додатково накладається державний збір 8%;

не вітається зайва ініціативність на роботі, відкритість.

Втім, японські плюси та мінуси дуже суб’єктивні, і для когось можуть помінятися місцями.

Люди, які обрали постійне проживання в Японії, можуть розраховувати на громадянство або хоча б право на ПМП тільки через 5 років відданості новій батьківщині. Хоча це не дає їм жодних гарантій успіху. Щоб держава назвала іноземця своїм підданим, потрібні дуже вагомі підстави та дуже багато позитивних характеристик, включаючи фінансову забезпеченість і хорошу роботу.

:)

Ответ

Ответ дан
Julia068

Ответ:

Недоліки:

У типовому японському житлі немає опалення. Люди обігріваються кондиціонерами або спеціальними електричними ковдрами. Предмет особливої гордості японців – унітази з підігрівом і функцією біде. Ще одна дивна звичка – приймати ванну разом з усією родиною. Таким чином люди економлять воду.

А ось на їжу японці витрачають гроші щедро. В країні риба і м'ясо відносно дешеві, але фрукти – дуже дорогі. Одне яблуко коштує 2 долари (близько 50 гривень), а зв'язка бананів – 5 доларів (125 гривень). Найдорожчий фрукт в Японії – диня. Плід середнього розміру "потягне" на 200 доларів.

Тільки в Японії страва за тисячу доларів може вбити. Отрута, яка міститься в неправильно приготовленій рибі фугу, в 100 разів сильніша за ціанід.

Працювати по 12-18 годин для місцевих жителів нормально, навіть почесно. Також не можна залишати робоче місце, поки не пішов бос. Відпустку японці беруть максимум на 3-4 дні. Але у такого трудоголізму бувають трагічні наслідки. В Японії широко поширене явище "Кароса" – професійна раптова смерть від перевтоми.

Объяснение:

Переваги:

Резюмуючи, можна сказати, що крім того, що рівень життя в Японії дуже високий, українців чекають наступні плюси:

важливий, своєчасний сервіс, незалежно від статусу клієнта;

чистота на вулицях;

заборона заважати навколишнім гучною балаканиною по мобільному, особливо в громадському транспорті;

мала кількість пробок, включаючи мегаполіси, оскільки сильно розвинена система дорожніх розв’язок;

добре поставлена мережа громадського харчування, безліч кафе, де можна вільно наїстися за невелику суму;

ідеальні туалети;

чуйність на вулицях;

японці не мають звички красти, привласнювати залишені без нагляду, забуті випадково речі.

Ответы и объяснения

Не тот ответ, который тебе нужен?


По всем вопросам пишите на - [email protected]